Pages

Subscribe:

Friday, 23 October 2015

Cara Halau Semut / Serangga Perosak: Menggunakan Bahan Semulajadi


Hi korang! Pernah tak korang rasa lemas menghidu bau racun semburan serangga mcm ridsect dan lain2 tu. Bengang dgn nyamuk, satu bilik kena fogging lepas tu sendiri sesak nafas. Geli dengan lipas terbang tak cukup tanah berlari. Haha aku mcm tu lah, lepas tu melekat pulak tu bau kat baju kat langsir kat cadar.
Ada sekali tu (sebenarnya byk kali), aku jatuh tersadung langgar bucu meja la sebab nak lari dari lipas durjana tu. Paling annoying lipas terbang lah, eiiiiii geli mak!


Lepas tu dah elok jerang air nak sejukkan dalam bekas, bila nak minum tgk2 byk semut padahal dah tutup ketat. Gila tere betul semut ni menyelit! Tapi bila sembur ridsect takut masuk dalam makanan atau air. Sudahnya asyik masak air tak sudah2 sebab kena pedajal dgn semut.


Dan adakah korang rasa risau dgn kesihatan korang dan anak2 terutamanya sebab penggunaan bahan lengai atau racun serangga dalam masa pjg akan memberi kesan buruk pada kesihatan kita. Yer aku pun risau sgt lebih lagi dah ada anak kecik ni.


Alhamdulillah aku dipertemukan dgn solution yg best ni iaitu....................









Smart Keylar!!!!! 

Wait amenda tu?????

Ini lah pengganti ridsect!

Menggunakan serai wangi sebagai bahan aktif utama yang terbukti selamat utk manusia tapi sangat dibenci serangga sebab sgt efektif membunuh!


Kenapa Smart Keylar ni best?

- Selamat utk manusia.
- Guna bahan semulajadi iaitu serai wangi.
- Terbukti berkesan bunuh serangga seperti lipas, semut, kutu rambut/kepala dll.
- Sesuai utk disembur pada tanaman/ pokok yg diserang serangga perosak.
- Selamat pada tanaman.
- Tidak berminyak dan melekit.
- Harga mampu milik

Senarai harga;

Rm 25 - 0.5 liter (botol spray)
Rm 30 - 1 liter (botol spray)
Rm 35 - 1.5 liter (botol refill tanpa spray)

Kalau berminat sila whatsapp:

Faizura
018 3770904





Wednesday, 21 October 2015

Strok Pulih Dengan Vivix


Assalamualaikum pembaca sekalian,

Lately aku banyak dapat inquiries psl vivix utk ikhtiar merawat strok. Dari mcm2 background tapi mereka sgt positif utk pulih. Jadi kali ni aku nak share sikit pengalaman customer yg dah semakin pulih selepas ambik vivix. 


Dipendekkan cerita, mak kpd adik ni kena strok dah 2 hari. Doktor dah sahkan strok sebelah badan dan menjalani terapi. Memang tak boleh gerakkan tgn dan kaki walaupun jari jemari. 


Lepas 2 hari mkn, mak dia boleh gerakkan jari kaki dan tgn slow2. Lepas seminggu dah blh berjalan tapi dipapah. Lepas sebulan dah blh dibawak berjalan keluar rumah dan buat kerja rumah mcm biasa. MasyaAllah, seaungguhnya sakit dan kesembuhan tu datangnya dari Allah jua.


Sekiranya anda berminat blh hubungi melalui whatsapp dan akan dibalas dlm masa 24 jam.

FAIZURA
018 3770904


Testimoni terkini.
Bulan September 2015.
Pesakit Strok Sebelah Badan


Selepas 2 hari pengambilan VIVIX








 Selepas hampir sebulan pengambilan