Pages

Subscribe:

Wednesday, 25 March 2015

Pelupa Selepas Bersalin (Short term memory lost).

Nyanyuk muda. Itu lah aku sekarang ni.


Sekarang ni aku perasan sejak lepas bersalinkan Rania, aku cepat sangat lupa. Stress jugak tau. Mau tak stress, kejab2 ko lupa mana kunci kereta, mana simpan charger, segala tok nenek lah lupa. Tak pasal2 jadi bahan gaduh kadang tu. 


Baru-baru ni terbaca ada kawan bagitau puncanya semasa mengandung otak ibu mengecut, banyak DHA dari otak ibu dan zat-zat lain disedut untuk bagi kat anak dalam kandungan.


Sebab tu ibu-ibu cepat lupa.. jadi memang kena amalkan supplemen terutama OMEGA 3, selain membantu menambahkan ingatan, omega pun bantu menegangkan kulit muka juga tau sebenarnya. Tak caya baca statement Dr Zubaidi yang femes amos tu. 



Ya Allah aku ni nama je jual Shaklee tapi langsung tak tau punca aku pelupa sebab tu, maka aku harus lah makan Omega Guard lepas ni. Byk sgt DHA aku kena serap dek Rania masa dlm perut dulu. Tu la sapa suruh dulu tak kenal Shaklee awal2, kalau tak kan boleh amalkan makan masa pregnant.



Bulan ni harus ku telan Omega Guard ni, walawehhh boleh kurus jugak ni! Sebab Omega Guard boleh cairkan lemak. Haaaa korang mesti tak tau kan? Hihi! Korang nak? roger aku lah;

FAIZURA
018 377 0904









0 comments:

Post a Comment