Pages

Subscribe:

Wednesday, 6 August 2014

Tips Pembelian Secara Online. Kini Lebih Mudah!!!

Shaklee Malaysia melangkah setapak lagi ke depan dengan pelancaran satu widget baru untuk order Shaklee online!


Sangat mudah nak gunakan eSell Shaklee ni. Nak order Shaklee lebih mudah dari sebelumnya. Hanya klik-klik saja tak perlu nak email, SMS, PM dan sebagainya. Mudah sangat kan? Anda pun akan terus dapat notifikasi dari Shaklee, tanpa perlu nak bertanya-tanya kepada seller lagi.


Bagaimana nak buat order tu?


Tonton video tutorial eSell di bawah. Selepas 3 minit anda dah boleh buat order!






Sebarang pertanyaan boleh Whatsapp saya, Pn Faizura 019.4414.878