Pages

Subscribe:

Friday, 8 August 2014

Cara Menghilangkan Jerawat Dengan ESP Shaklee

Hari tu kan masa berkumpul sedara mara kat kampung, tengah bercerita pasal Shaklee sebab sorang sepupu nak register ahli utk sendiri makan dan bisnes. So masa sembang2 tu ada sorang sepupu yg sebaya bagitau dia pun makan Shaklee, dia makan ESP Shaklee untuk muka. 


Memang dia makan purposely khas nak muka licin dan halus, patutlah memang muka dia berbeza sangat2, sebab knowing her kulit dia memang kategori masalah, berminyak, kusam dan berjerawat. Seriously kulit dia glowing, aku siap mintak izin nak rasa nak pegang kulit muka dia sebab teruja! Giler jelous, kita yang menjual pun tak try lagi ESP Shaklee, padan muka orang lain dah cun melecun dgn Shaklee kita terkial2 lagi. Ini lah cara menghilangkan jerawat dengan ESP Shaklee! Mudah kan?


Dan memang terkejut jgk dalam masa yang sama dia makan Vita E dan Vita C (utk kulit), Ostematrix dan Advanced Joint Health (sebab dia dan mak dia sakit2 lutut pinggang). Surprisingly, dia kata dia dah tak sakit2 lagi, mak dia pun sama. Dia kata masih byk baki vitamin, ESP Shaklee pun tak habis lagi tapi dia dah dapat result yang sgt best. Ok serius jelous.




Nak tau apakah itu ESP Shaklee??? 







ESP (Energized Soy Protien Non GMO)



Pengenalan Mengenai ESP

ESP Shaklee menyediakan 14 gram protein soya
Non-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP Shaklee adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.


Istimewanya ESP Shaklee ia merupakan sumber protein soya terbaik. Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten. 


Apa tu Non GMO??? soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubah suai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari  proses menanam hinggalah saat pemprosesannya. Program ini memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik. Daripada benih sehingga penyimpanannya, yakinlah dgn shaklee dalam penggunaan ramuan-ramuan yang semulajadi dan berkualiti.


Apa bagusnya kalau soya Shaklee ni Non-GMO? Produk2 GMO boleh menyebabkan alergy, toxic, potensi kanser. Antara makanan yang tinggi potensi GMO adalah jagung dan soya.


Apa Kebaikan ESP Shaklee?

- Kebaikan ESP Shaklee membantu menggalakan dan mengekalkan  pengeluaran susu . Dan yg bestnya, pengambilan ESP konsisten sepanjang  penyusuan susu ibu,dapat membantu pekembangan fizikal bayi secara sihat bagi ibu hamil.

- Kebaikan ESP Shaklee memberi kesan keanjalan dan kulit gebu halus.

- Kebaikan ESP Shaklee bagus utk diet sebab protein memberikan rasa      kenyang yang lama.

Kebaikan ESP Shaklee menghilangkan parut

Kebaikan ESP Shaklee Baik untuk kesihatan jantung


Cara Penyediaan ESP dan Resepi Mudah

Satu sudu besar ESP dibancuh bersama satu gelas besar air suam. Ni ikut tekak dan kreativiti sendiri lah, terpulang pada anda.

ESP + Fresh Milk
ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP...boleh add on almond or fruits.bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
ESP + susu tepung (any brand)
ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
ESP + Nesvita 3in1
ESP + jus twister tropicana
ESP + Yogurt drink
ESP + Ribena
ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
ESP + Milo/Horlicks
ESP + sirap bandung
ESP + fresh milk + oat+serbuk koko+madu (ni resipi Dr Muhaya)




Harga ESP Shaklee??????


Harga ESP Shaklee??????


Harga ESP Shaklee??????


Harga ESP Shaklee??????


Harga ESP Shaklee??????


Harga ESP Shaklee ??????


Berapa?????? Harga mampu milik untuk anggaran 2 bulan minum, sangat berbaloi dengan hasilnya. Hanyalah RM 150, seberat 850g. Daripada pergi Spa yang lagi mahal, cucuk botox, cucuk vitamin C, haaaa lebih baik laburkan sikit duit tapi selamat, berkesan dan halal.





Nak tahu tips menghilangkan jerawat??





Berminat?


Whatsapp Puan Faizura 019.4414.878