Pages

Subscribe:

Tuesday, 13 May 2014

Cerita Gembira Susu Banyak Dengan Alfalfa Shaklee

Assalamualaikum.


This is a quick short entry just to share a good outcome/result of my friend after consume alfalfa shaklee.
Kawan tu doktor kat sebuah hospital kerajaan di belah utara. Dia memang tengah breastfeed anak dia. Dia ni baru jer join Shaklee sebab nak makan tapi bila dia tengok prospek Shaklee ni memang jelas terpancar sinar gemilangnya so dia pun aktif la nak membantu orang dengan kebaikan Shaklee ni.
Bayangkan la eh, ada anak kecik 2 orang...tugas seorang doktor pulak tu bkn calang2 busy. Semua orang tau betapa hectic nya life diorang. Dengan oncall dan lain2 tugas hakiki. Ada skali tu dia sempat mesej tanya psl produk Shaklee ni... rupanya dia tgh on the way nak ke Operation Theater nak buat ceaser.
Fuhhh tabik spring lah kat semangat dia nak tambah ilmu shaklee dalam busy dgn tugas dia.
Sebelum ni memang dah diterangkan kebaikan Alfalfa dan Esp Shaklee utk menambah susu badan kan...so ni lah antara cerita2 gembira dari beribu2 lemon cerita gembira mak2 yg bertambah kuantiti susu bahkan kualiti susu makin pekat (bila pekat anak kenyang).








SILA KLIK PAUTAN DI BAWAH UNTUK PEMBELIAN ONLINE



BERMINAT NAK CUBA VITALEA SEBAGAI PENGANTI OBIMIN?

HUBUNGI 018.377.0904